Bewindvoerder Hilversum

Opzoek naar bewindvoerder in Hilversum? Bent u momenteel onvoldoende in staat om zelfstandig financiële beslissingen te nemen? Vraag dan om onder beschermingsbewind geplaatst te worden. U doet dat bij de Kantonrechter. Beschermingsbewind helpt u om uw financiële zaken te beheren.

Mocht u beschermingsbewind overwegen en bent u woonachtig in de regio Hilversum, neem dan contact op met Het Groene Hart Bewind. Het Groene Hart Bewind heeft contacten met verschillende (overheid) instanties in de regio Hilversum om ervoor te zorgen dat u weer snel financieel overzicht heeft. U kiest de bewindvoerder zelf. Indien u kiest voor het Groene Hart Bewind, dan bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke behandeling.
De bewindvoerder zorgt o.a.voor:

  • Doorvoeren van betalingen
  • Behandelen van post
  • Aanvragen van toeslagen
  • Belastingaangifte

Voor meer informatie over onze werkwijze, over onze tarieven of voor het maken van een afspraak, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Inkomensbeheerder Hilversum
Niet iedereen vindt het gemakkelijk om overzicht te behouden met geld. Geldt dit ook voor u, maar bent u wel in staat om zelfstandig financiële beslissingen te nemen, dan is inkomensbeheer voor u misschien een oplossing. Ook voor inkomensbeheer kunt u bij Het Groene Hart Bewind terecht als u in de regio Hilversum woont. Een inkomensbeheerder staat mensen bij, die moeilijk met geld om kunnen gaan.
Er is geen aanvraag bij de Kantonrechter nodig om in aanmerking te komen voor inkomensbeheer.

De inkomensbeheerder Hilversum neemt, samen met u, uw financiële situatie door. Dat gebeurt tijdens het intakegesprek bij u thuis. Samen bekijkt u met welk soort inkomensbeheer u het best geholpen bent: Inkomensbeheer Basis of inkomensbeheer Extra.

Inkomensbeheer basis
Samen met de inkomensbeheerder opent u een nieuwe bankrekening geopend, de beheerrekening. Al uw inkomsten komen binnen op deze rekening. De inkomensbeheerder betaalt van deze rekening uw rekeningen en u ontvangt wekelijks uw leefgeld. Uw post gaat naar de inkomensbeheerder, die deze ook behandelt.

Inkomensbeheer extra
Ook bij deze vorm wordt een beheerrekening geopend om uw vaste lasten te betalen. Wanneer u schulden hebt, zal de inkomensbeheerder proberen een passende regeling te treffen met uw schuldeisers. Wanneer blijkt dat u recht hebt op uitkeringen en/of toeslagen, dan vraagt de inkomensbeheerder die voor u aan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden over de werkwijze van de inkomensbeheerder Hilversum, over de tarieven of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.